Voortgang van het digitale dorpsplein

📍App: Vasse.

De afgelopen jaren en vooral het afgelopen halfjaar hebben overleggen plaatsgevonden met verenigingen, stichtingen en belangstellenden om de website InVasse.nl, aan te vullen met een gebruiksvriendelijke app. voor Android en Apple.

📍Nu zijn we in de fase aangekomen dat we de app gaan laten bouwen. We hebben hiervoor een subsidie ontvangen van de Gemeente Tubbergen. Een aantal deelnemers aan de app gaan mee denken aan de interface en toepassingen van de app.

📍Er hebben zich al diverse verenigingen en stichtingen aangemeld om in de definitieve versie een plek in de app te krijgen voor het eerste jaar. Dit is gratis.

📍De app is voor gebruik van alle inwoners van Vasse, Mander en Hezingen, gratis te downloaden. Het is door en voor Vasse. Verenigingen kunnen hierop hun agenda, nieuws en contactgegevens kwijt.

👉🏽De verwachting is dat de app vanaf eind september (gratis) beschikbaar komt in de play- en appstore. Om een idee te krijgen hoe een dergelijke app er ongeveer uit komt te zien kijk dan bijvoorbeeld op de app van ‘Deurningen’ of ‘Heeten’.

📍De kosten na het eerste jaar zijn €35 * per jaar, per deelnemende vereniging. Wanneer later wordt ingestapt moet er een aanpassing plaatsvinden in de app en hiermee zijn meer kosten mee gemoeid.
Wanneer je hier meer over wilt weten, neem dan contact op via jwlparent@gmail.com

📍Tijdens de periodieke bijeenkomst van de dorpsraad op 26 sept. kunnen we de app al laten zien. Allemaal komen kijken dus.

*hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Dit bedrag kan veranderen door inflatie, etc.

2 gedachten over “Voortgang van het digitale dorpsplein”

  1. 24 april 2023 is de subsidie aanvraag afgerond voor de dorps app.
    Nu is het afwachten……

  2. Als resultast van de enquête en de bijeenkomst kunnen we mededelen dat er voldoende draagvlak is en de dorps-app gebouwd gaat worden zodra de benodigde subsidie binnen is.
    Wilt u meehelpen met de eerste testen van de app kunt u hier een reactie plaatsen of emailen naar johan@dorpshuiskamervasse.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie nodig?
In Vasse